Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Lichior Massenez Williams Pear Golden 8 YO

Marca: Massenez

 

 

Pret: 176.00 Lei

Pret: 160.00 Lei / buc

Comanda acest produs

Comanda instant - Lichior Massenez Williams Pear Golden 8 YO

Email Telefon

Lichior Massenez Williams Pear Golden 8 YO

Tip Bautura -  Liqueur / Lichior

Brand - 8 Gold Williams Pear

Culoare - Auriu Ambra

Vol. Alcool  -  25 %

Vechime - 8 Ani

Tara  -  Franta / Alsace

Capacitate sticla  -  700 ml


Culoare: auriu, cu reflexii de caramel

 

Miros: aromă plăcută de pară, cu persistență naturală

 

Gust: generos, echilibrat și rotund mulțumită aromei de pară dulce și distilat ușor onctuos

 

Finish: postgust de durată medie, cu o aromă de alcool fructat

 

Golden Eight este un lichior de pere produs de distileria Massenez din Franța. Afacerea de familie a început în 1870, atunci când Jean-Baptiste Massenez își perfecționa meșteșugul în nord-estul Franței, în mica localitate Urbeis. Fiul său a devenit maestru distilator și a adus popularitate produselor sale după ce a devenit furnizor al casei regale suedeze. După zeci de ani de experiența și tradiție în industria băuturilor alcoolice, facilități noi de producție și dezvoltarea brand-ului pe piețe din toată lumea, Massenez oferă o gamă extinsă de produse. Printre cele mai populare băuturi ale producătorului francez se află lichiorul Golden Eight, un distilat (eau-de-vie) din pere, maturat mai mult de 8 ani.

 

"Istoria distileriei Massenez își are începuturile în perioada post-napoleoniana în anii 1870, când Jean-Baptiste Massenez din Urbeis, Alsacia, a fost unul dintre fondatorii distileriei Vallee de Ville Home. Astfel, el i-a deschis calea fiului sau, Eugene Massenez. Acesta nu numai că a mostenit dreptul de a distila, dar și intreaga sa cunoaștere, pe care a folosit-o pentru a deveni un maestru distilator recunoscut. Lucrurile au luat avânt în anii 1950 cu Gabriel Eugene. El și-a impus brandurile de brandy în topul gastronomiei, care la vremea respectivă au primit o stea Michelin, inclusiv Bocuse, Verger, Troisgros, Lameloise, Haeberlin, etc. Astfel, Massenez a devenit o prezență constantă în cele mai bune restaurante din Franța. Astăzi, domnul Bernard Baud conduce cu succes distileria Massenez în Alsacia, impreuna cu Manou Massenez și Elodie Naslin."

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de FLORDAN COM S.R.L., CIF: RO7961244, Reg.Com: J33/1262/1995

thewine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.