Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Termeni si conditii

Site-ul www.thewine.ro, este proprietatea S.C. FLORDAN COM S.R.L. înregistrată în Gura Humorului, Str. Pârâul Repede, nr. 2Jud. Suceava, J33/1262/1995, C.U.I. RO7961244, și va fi numită în continuare Flordan Com.

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Flordan Com își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții”.

 

Flordan Com garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.thewine.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Flordan Com fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legătură web – link către www.thewine este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Flordan Com sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

 

Dreptul de autor a Flordan Com asupra informațiilor publicate pe site Întregul conținut al site-ului www.thewine.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Flordan Com și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Flordan Com a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.thewine.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

 

Produsele și serviciile oferite de Flordan Com pe site-ul www.thewine.ro, politica de prețuri Flordan Com își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul www.thewine.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de talon de garanție, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv Flordan Com își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă.

 

Prețurile sunt actualizate periodic și sunt exprimate în lei. Prețurile prezentate includ TVA (5%, 9%, 19%) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări Flordan Com în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

 

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări Flordan Com. Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decât prețul afișat pe site, consultanții nostri de vânzări sunt îndreptățiți să vă satisfacă cererea de a va livra produsul la prețul publicat pe site, numai în măsura în care vom putea face acest lucru, dupa cum și dumneavoastră sunteți îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența vă va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

 

Flordan Com nu oferă nici o garanție în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația Flordan Com de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

 

Conținutul The Wine (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit prin colaborare și cu terțe părți. Din acest motiv, Flordan Com nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.thewine.ro. Flordan Com și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

 

Plata produselor Plata produselor comandate de pe site-ul www.thewine.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal, ordin de plată sau prin card bancar; dovada plății trebuie trimisă către Flordan Com la adresa de e-mail contact@thewine.ro. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Flordan Com. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Flordan Com își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

 

Livrarea produselor Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid. TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 10 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dvs. verificați termenul de livrare în pagina produsului respectiv. NU facem livrări prin Poșta Română. Flordan Com își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Expedierea comenzilor se face exclusiv după confirmarea telefonică a acestora.

 

Costurile de livrare sunt:
GRATUIT pentru comenzi de peste 200 lei

Livrarea se face prin curierul rapid Fan Courier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România în care se află un sediu Fan Courier.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.
Inserează/Editează ancoră Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea AWB – ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
Flordan Com își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Flordan Com care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Flordan Com față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Flordan Com de la acest client.

 

Garanția produselor The Wine oferă talon de garanție pentru produsele electronice comercializate, acestea fiind trimise odată cu produsele comandate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, talon de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

 

Informatii despre RETURUL produselor cumparate Clientul poate denunța unilateral contractul cu Flordan Com fără a invoca un motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile.

 

Astfel, produsele cumparate din pot fi returnate conform legii, in 10 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0740.083.965) sau pe email (contact@thewine.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE – produsele returnate trebuie reambalate. De ex.: cutiile de vin trebuie puse in alte cutii mai mari, astfel incat ambalajul initial sa fie in stare perfecta. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa talon de garantie.
www.thewine.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul www.thewine.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii vanzari The Wine, pe tel sau email, pentru conciliere interna luati legatura cu Simeria Răzvan, contact@thewine.ro.

 

Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.thewine.ro Utilizatorii care acceseaza site-ul www.thewine.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Flordan Com isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Flordan Com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Flordan Com si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@thewine.ro

 

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare Site-ul www.thewine.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Flordan Com nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Flordan Com nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.thewine.ro. Flordan Com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.thewine.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

Politica de confidentialitate
Flordan Com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Flordan Com pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Flordan Com nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@thewine.ro, sau prin posta la adresa: Gura Humorului, Str. Pârâul Repede, nr. 2, Judetul SUCEAVA.
Flordan Com se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.thewine.ro sunt transmise pe cale electronica, Flordan Com nu poate fi facută raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Flordan Com va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

Informatiile furnizate catre Flordan Com sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Flordan Com, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare. Flordan Com nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

Flordan Com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
– dreptul de a cere Flordan Com sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
– dreptul de a cere Flordan Com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
– dreptul de a cere Flordan Com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
– dreptul de a cere Flordan Com sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@thewine.ro  sau prin posta, la adresa:  Gura Humorului, Str. Pârâul Repede, nr. 2, Judetul Suceava. Coffe Land foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
Flordan Com nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Flordan Com nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.thewine.ro in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.thewine.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Flordan Com a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Coffe Land, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.thewine.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Dispozitii finale Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.thewine.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.thewine.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
spacer
Website detinut de FLORDAN COM S.R.L., CIF: RO7961244, Reg.Com: J33/1262/1995

thewine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.