Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Despre noi

Cine suntem noi?

Totul a început de la o degustare de vin, acolo unde am descoperit că vinul nu este doar o băutură, el este o poveste, este o știință, un drum amplu care trebuie parcurs pas cu pas, pentru a-i înțelege adevăratul gust, miros și aromă.

Din pasiune pentru vin am început un business pe acest segment de piață, ne-am axat pe vinurile românești, pe crame mici, producătoare de diferite tipuri de vin, de la cele premium, la cele elegante, chiar și extravagante unele din ele.


Care este scopul nostru?

Fiecare vin este testat de noi și putem afirma cu tărie că nu există un vin pe care nu l-am recomanda prietenilor sau familiei.

Și dacă am început cu distribuția în segmentul HO.RE.CA, apoi ne-am extins cu consiliere și vânzare directă din magazinul nostru (fizic) The Wine, cu degustări de vin, acum ne dorim să ajungem către toți consumatorii pasionați de vin și povestea lui prin intermediul site-lui www.thewine.ro.

Oferim consiliere constantă pentru evenimente, cadouri, cât și consultanță pentru meniul restaurantelor.

Pentru fiecare dintre noi există o siclă de vin preferată care se mulează pe gusturile și dorințele fiecăruia.

spacer
Website detinut de FLORDAN COM S.R.L., CIF: RO7961244, Reg.Com: J33/1262/1995

thewine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.