Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

»  Crama »  Crama Dradara

Dradara Cabernet Sauvignon 2018

Dradara Cabernet Sauvignon 2018

Marca: Crama Dradara

 

 

Pret: 42.00 Lei

Pret: 37.00 Lei / buc

Comanda acest produs

Comanda instant - Dradara Cabernet Sauvignon 2018

Email Telefon

Dradara Cabernet Sauvignon 2018

Descriere


A fost odată un bunic și trei nepoți.
Un bunic care își iubea atât de mult soția încât s-a gândit să investească în satul ei natal, Mocrea, de la poalele dealului pe care se întindeau odată viile Minișului.
S-a gândit că și-ar dori mult să își vadă nepoții alergând printre butucii de vie.
A plantat via și a început să numere anii până la rod.
Apar primii struguri, apoi primul must și primul vin. Și apoi chemarea…
Bunicul pleacă, dar îi asigură pe nepoți că va veghea de sus, via, crama, jocul lor pe deal și îl lasă pe fiul său să ducă munca mai departe.
Și așa se naște DRADARA, o cramă pe un deal vulcanic, gândită de bunic pentru nepoți, purtând numele nepoților, dragostea pentru familie, vie, strămoși, tradiție, munca fiului și pasiunea unui vinificator la fel de îndrăgostit de vie și de a crea vinuri bune, ca bunicul.

 

Anul Recoltei  -  2018

Vol. Alcool  -  14 %

Tip  -  Rosu / Sec

Tara  -  Romania

Areal Viticol – DOC, CMD - Minis

Soi Struguri  -  Cabernet Sauvignon

Servire -   (16 - 18°C)

Productie: 5696 sticle

Capacitate sticla  -  750 ml

 

Dealul Mocrei este un deal vulcanic, situat la extremitatea Nordică a Podgoriei Miniș-Măderat. Îmbinarea dintre solul brun-roșcat, roca vulcanică și climatul cu influențe mediteraneene oferă condiții ideale pentru obținerea unor vinuri extractive, minerale, cu personalitate puternică. Obținut din prima recoltă a plantației, într-un an cu multe provocări în vie, Cabernet Sauvignon 2018 este un vin intrigant prin corpolența medie, lipsa caracterului ierbos specific unui Cabernet Sauvignon tânăr și fructuozitatea îmbietoare. Un vin suplu, catifelat, dar suficient de împlinit încat să susțină curgerea timpului în sticlă. Fermentarea, macerarea si maturarea au fost făcute în cisterne de inox.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de FLORDAN COM S.R.L., CIF: RO7961244, Reg.Com: J33/1262/1995

thewine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.